Tips & Tricks

 

Op deze pagina wat handige tips om je rijopleiding zo makkelijk en snel mogelijk af te ronden. Ook voor kennis over het verkeer of handigheidjes voor iedere bestuurders is er informatie.

Tips om te Slagen

 

De dag van je examen. Wat is wel en wat is niet handig om te doen op en voor het examen? Kijk HIER voor wat handige tips van de Rijschool

Duurzaam Veilig Verkeer

 

Wist jij dat Nederland op weg is naar een systeem dat overal en voor iedereen goed te herkennen en begrijpen is? Begrijp het systeem en je zal altijd weten hoe hard je waar mag rijden en wie er voorrang heeft in het verkeer. Lees HIER wat het precies inhoudt.

Het Verschil tussen Voorrang Verlenen en Voor Laten Gaan

 

Veel fouten van bestuurders komen doordat zij het moeilijk vinden het verschil tussen voorrang verlenen en voor laten gaan te zien. HIER een poging om het verschil goed uit te leggen

Het Nieuwe Rijden

 

Steeds meer worden bestuurders zich bewust van hun maatschappelijke verantwoordelijkheid om zo min mogelijk CO2 uit te stoten. Daarnaast maken de hoge brandstofprijzen het uit economische reden noodzakelijk dat chauffeurs efficiënt omgaan met brandstof. Kijk HIER voor wat tips.

Auto Rijschool De-Verkeersschool.nl Rijles en Rijopleidingen Oosterhout en Breda

Telefoon: 06-520 37 881

Vraag een Gratis Proefles aan

Wij Feliciteren