Rijschool De-Verkeersschool.nl

Sinds 2010 verzorgt De-Verkeersschool.nl complete rijopleidingen op hoog professioneel niveau in de omgeving Oosterhout, Breda, Teteringen, Raamsdonksveer, Geertruidenberg en Dongen. Vanaf 2016 werken wij met de door het CBR ontwikkelde “Rijopleiding in Stappen”.

Hier vind u alle informatie over de rijschool en de opleidingsmethode. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via WhatsApp of vul het Contactformulier in op de site.

 

Meer informatie over “Rijopleiding in Stappen” HIER

De Lesauto’s van de Rijschool

 

Sinds 2010 zijn er al meerdere lesauto’s gebruikt voor het opleiden van de leerlingen. De enige overeenkomst; het merk Volkswagen. Eerst een Volkswagen Polo, momenteel wordt er les gegeven in een Volkswagen Golf. HIER alle informatie over de auto’s van De-Verkeersschool.nl

De instructeur van De-Verkeersschool.nl

Lesgeven op een persoonlijke en ontspannen manier. Persoonlijk omdat iedere leerling op een andere manier aandacht verdient, om zo binnen de kortst mogelijke tijd klaar te zijn voor het examen. HIER alle informatie over wie er werkzaam is bij  De-Verkeersschool.nl

BOVAG Rijschool

 

Wie rijlessen neemt bij een rijschool die bij de Bovag is aangesloten, maakt een verstandige keuze. HIER leest u waarom.

Auto Rijschool De-Verkeersschool.nl Rijles en Rijopleidingen Oosterhout en Breda

Telefoon: 06-520 37 881

Vraag een Gratis Proefles aan

Wij Feliciteren