Waarom een BOVAG rijschool?

Auto Rijschool De-Verkeersschool.nl Rijles en Rijopleidingen Oosterhout en Breda BOVAG

Het roze papiertje is misschien wel het meest felbegeerde papiertje van Nederland.
Logisch dus dat je zo snel mogelijk voor het rij-examen wilt slagen.
Wie rijlessen neemt bij een rijschool die bij de BOVAG is aangesloten, maakt een verstandige keuze.

Of het nu gaat om deskundige instructeurs die zich houden aan de BOVAG-gedragscode, goed onderhouden lesauto’s, inzicht in je vorderingen, een aantrekkelijke betrouwbare lesovereenkomst en natuurlijk een goed slagingspercentage; een BOVAG rijschool biedt het je allemaal.

BOVAG Garantie

 

Cursisten die vooruitbetalen voor een lespakket bij een BOVAG-rijschool krijgen automatisch ‘BOVAG-garantie’ op hun rijlessen.

In geval van faillissement van de rijschool worden de vooruitbetaalde lessen zonder meerkosten overgenomen door een andere rijschool. De BOVAG Garantieregeling Rijscholen geldt voor alle soorten rijopleidingen waarvoor op of na 1 juli 2008 een lespakket vooruit betaald is, mits uiteraard de bijbehorende documenten in orde zijn.

Auto Rijschool De-Verkeersschool.nl Rijles en Rijopleidingen Oosterhout en Breda BOVAG

BOVAG-kwaliteit Rijscholen

 

BOVAG garandeert zekerheid en betrouwbaarheid. Dat geldt ook voor de rijscholen. Rijscholen die bij BOVAG zijn aangesloten moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en de BOVAG-gedragscode. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd door een driejaarlijkse inspectie door een onafhankelijk instituut. Voldoet de rijschool weer aan de norm, dan mag hij weer drie jaar het BOVAG-logo voeren.

Als de kwaliteit om wat voor reden dan ook tegenvalt of er ontstaat een conflict tussen jou en de rijschoolhouder, dan kunt je een beroep doen op het BOVAG Bemiddelingsbureau. De onafhankelijke deskundigen van dit bureau zullen proberen om samen tot een oplossing te komen.

BOVAG-gedragscode

 

BOVAG aangesloten rijscholen staan borg voor kwaliteit en zekerheid. Dit komt tot uiting in de BOVAG-gedragscode aan de hand van een aantal duidelijke afspraken. Wel zo fijn; je weet waar je aan toe bent en je kunt van je rijschool verwachten dat deze zich ook aan deze afspraken houdt. Indien je kiest voor een rijschool die lid is van de BOVAG, bent je gegarandeerd zeker van de volgende diensten:

  • Alle afspraken tussen jouw en ons staan helder omschreven in de lesvoorwaarden. Je ontvangt daarvan een exemplaar als je met de opleiding begint.
  • Je sluit met ons een lesovereenkomst af waarin je opleiding met ons wordt afgestemd. Zo ontstaan nooit verrassingen over wat nu precies is afgesproken.
  • Je hebt gedurende de gehele opleiding zoveel mogelijk dezelfde instructeur.
  • Je eigen instructeur is aanwezig tijdens je praktijkexamen en zal tijdens dit examen zoveel mogelijk meerijden.
  • Een gepubliceerd les-tarief gaat uit van 60 minuten. Afwijkingen hierop worden door ons erbij vermeld.
  • Je instructeur maakt gebruik van een inzichtelijke vorderingenkaart, zodat je precies weet wat je hebt geleerd, welk niveau je zit en wat je nog moet leren.
  • Een examenaanvraag blijft niet bij ons liggen. Deze wordt door ons binnen 7 dagen aan het CBR verstuurd.
  • Onze slagingspercentages zijn inzichtelijk. Je kunt er altijd naar vragen. Wij geven les conform de door BOVAG en het CBR opgestelde Rij-procedure waarin precies is vastgelegd wat je moet leren en waar de examinator je op toetst. Zo kom je tijdens het praktijkexamen nooit voor verrassingen te staan.

Ben je het ergens niet mee eens? Dan kun je dit met ons altijd bespreekbaar maken. Komen we er samen niet uit dan kun je je wenden tot het bemiddelingsbureau van BOVAG te Bunnik of de Geschillencommissie Voertuigen te Den Haag.

Auto Rijschool De-Verkeersschool.nl Rijles en Rijopleidingen Oosterhout en Breda

Telefoon: 06-520 37 881

Vraag een Gratis Proefles aan

Wij Feliciteren

Auto Rijschool De-Verkeersschool.nl Rijles en Rijopleidingen Oosterhout en Breda BOVAG